JOSI Interieur Unieke meubelstukken met karakter

JOSI Interieur is een jong en ambitieus bedrijf opgericht door Gino Jordens en Ivo SIgnorini. Daar komt de naam JOSI vandaan. Met hun visie op wonen willen zij met het bedrijf meer bieden dan alleen de verkoop van een meubelstuk.

Maatwerk

Gino Jordens werkt samen met een reeks nationale ontwerpers. Door maatwerk brengen zij een eigen karakter in de meubels. Dit gaat niet ten koste van het ontwerp, de kwaliteit en de duurzaamheid.

Showroom in Zwijndrecht

In onze showroom in Zwijndrecht kunt u onze meubelen zien, voelen en ervaren. Onze medewerkers denken graag met u mee over maat, stoffen en materialen.

De kernwaarden van JOSI Interieur.

JOSI Interieur staat niet alleen voor veelzijdige en unieke meubelstukken maar heeft een aantal onderscheidende waarden.

  • Respectvol – Respectvol naar klanten, leveranciers en ook naar het milieu. Voor het milieu werkt de onderneming dan ook zoveel mogelijk met leveranciers en ontwerpers die duurzame ontwerpen maken, meubels die voor een langere tijd mee kunnen en zijn voorzien van een FSC keurmerk.

  • Teamgeest – Wij hechten veel waarde aan samenwerken. Samen met familie door samen gebruik te maken van een pand en de jaren ervaring (Jordens), samenwerken met leveranciers of samen met klanten tot een mooi design en strak ontwerp te komen. Door samen te werken ontstaan de mooiste resultaten.

  • Veelzijdig – Veelzijdigheid komt tot uiting in de variëteit van meubels, stoffen en kleuren, tot het op maat maken en leveren van een meubelstuk. Wij zijn altijd op zoek naar oogstrelende designs en dat beperkt zich niet alleen tot de landsgrenzen, maar ook daarbuiten. Zo leveren wij meubels van Nederlands ontwerp maar ook meubels uit Spanje en Italië. Door bezoek aan internationale woonbeurzen blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste woontrends.

  • Betrokken – In de showroom laten we een wereld vol design, luxe en comfort zien. Hierbij kunnen wij op ieder vlak adviseren en gaan graag mee naar de eigen woonomgeving om te kijken wat het beste tot zijn recht komt. Uit liefde voor het vak, uit liefde voor de klant. Dat is betrokkenheid 2.0

  • Exclusief – Een ding is zeker met onze meubels staat er iets unieks in huis. Luxe, comfort en exclusiviteit tegen een schappelijke prijs. Wij zijn er voor iedereen die in luxe en kwaliteit wil investeren. Met een aantal eigentijdse merken in huis zijn alle maten, vormen en uitvoeringen mogelijk.

  • Flexibel – – We hebben naast exclusieve en maatwerk meubelen ook een service zoals bij geen ander. Deze extra diensten bestaan uit zaken als geen vooruitbetaling, het langer op kunnen slaan van bestelde meubels, het persoonlijk afleveren van de meubels inclusief stijladvies en ook onderhoudreminders.

De medewerkers van JOSI Interieur hebben plezier in het werk, denken mee met jou als klant en een enorme passie voor het vak. Dat zie je terug in de hoge kwaliteit meubels maar ook in de service

Roos en Arnold van der Meij
Recent eigenaar van een prachtige bank en eettafel met stoelen

Nieuwste trends in uw mailbox?

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief