Openingstijden

Maandag en dinsdag op afspraak

Woensdag t/m vrijdag

09:00 uur - 17:00 uur

Zaterdag
10:00 uur - 15:00 uur

 • Bijzettafels

  Bijzettafels (1)

 • SALE

  SALE (14)

 • Stoelen

  Stoelen (25)

 • Barkrukken

  Barkrukken (5)

 • Eettafels

  Eettafels (8)

 • Banken

  Banken (4)

 • Fauteuils

  Fauteuils (11)

 • Salon & bijzet tafels

  Salon & bijzet tafels (15)

 • Kasten

  Kasten (3)

 • Verlichting

  Verlichting (14)

 • Hockers

  Hockers (2)

 • Deze zwarte vloerlamp Dusty geeft een luxe uitstraling . Genoemde prijs is inclusief lichtbron. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Metaal
  Lengte  160 cm
  Diepte  25 cm
   
 • Deze zwarte vloerlamp Dusty geeft een luxe uitstraling en doet het beste in een setje van twee. De genoemde prijs is inclusief kap naar keuze. Wilt u deze met een andere maatwerk kap bestellen is dit dus mogelijk. Genoemde prijs is exclusief lichtbron. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden. Prijs is per lamp incl. kap naar keuze.
  Materiaal  Metaal
  Lengte  140 cm
  Diepte  20 cm
   
 • Deze zwarte vloerlamp Dusty geeft een luxe uitstraling . De genoemde prijs is inclusief kap naar keuze. Wilt u deze met een andere maatwerk kap bestellen is dit dus mogelijk. Genoemde prijs is exclusief lichtbron. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Metaal
  Lengte  135 cm
  Diepte  25 cm
   
 • Deze zwarte tafellamp Ambie geeft een luxe uitstraling . De genoemde prijs is inclusief zwarte kap met bladgoud binnenzijde. Wilt u deze met een andere maatwerk kap bestellen is dit tegen een meerprijs mogelijk. Genoemde prijs is exclusief lichtbron. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Metaal
  Lengte  -
  Diepte  -
   
 • Fado

  1,189.95
  De bank Fado is verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en maten/opstellingen. De genoemde prijs is een vanaf prijs voor een 2,5 zits. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden!
  Breedte  297 cm
  Diepte  271 cm
  Hoogte  81 cm
  Zithoogte  44 cm
  Type Poot  Metaal
  (maten zoals getoond op afbeelding, dit betreft de 2,5 zit met hoek en platform uitvoering)
 • Mak

  449.95
  Zuil Mak is voorzien met een blad van wit Marmer. Het frame is goudkleurig metaal. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Marmer 
  Lengte  40 cm
  Diepte  40 cm
  Hoogte  120 cm
  Type poot  Metaal
   
 • Nijs

  219.95
  Bijzettafel Nijs verkrijgbaar uit voorraad. Het tafelblad is massief acacia en in Visgraat gelegd.  Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Acacia 
  Lengte  50 cm
  Diepte  50 cm
  Hoogte  50 cm
  Type poot  Metaal
   
 • Nobel

  309.95
  Bijzet en salontafel Nobel verkrijgbaar in diverse afmetingen (maatwerk mogelijk) en met verschillende kleuren eiken blad. Het tafelblad is massief eiken en rustiek vormgegeven, het blad is voorzien van een sterke twee componenten lak. Het onderstel is metaal. De genoemde prijs is een vanaf prijs. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Eiken 
  Lengte  40 cm
  Diepte  40 cm
  Hoogte  40 cm
  Type poot  Metaal
   
 • Nop

  234.95
  Bijzettafel Nop verkrijgbaar in diverse afmetingen (maatwerk mogelijk) en met verschillende kleuren eiken blad en poten. De tafel is massief eiken en strak vormgegeven. De genoemde prijs is een vanaf prijs. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Eiken 
  Lengte  50 cm
  Diepte  50 cm
  Hoogte  43 cm
  Type poot  Eiken
   
 • Pof

  199.95
  Bijzettafel Pof verkrijgbaar als twee modellen, hoog en laag met een natuurstenen blad. Het onderstel is mat zwart metaal. Uitstekend als dus bijzettafel of als zuil. De genoemde prijs is de prijs is voor het lage model het hoge model is 214,95 euro, direct leverbaar. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Natuursteen 
  Lengte  -
  Diepte  -
  Hoogte  -
  Type poot  Metaal
   
 • Roedel

  434.95
  Bijzettafel Roedelis verkrijgbaar in diverse afmetingen (maatwerk mogelijk) en met verschillende kleuren eiken blad. Het tafelblad is massief eiken en strak vormgegeven. Dit blad is zwart en voorzien van een laklaag. Het onderstel is mat zwart metaal. De genoemde prijs is een vanaf prijs. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Eiken 
  Lengte  50 cm
  Diepte  50 cm
  Hoogte  55 cm
  Type poot  Metaal
   
 • Nuts

  254.95
  De eetkamerstoel Nuts is verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. De genoemde prijs is een vanaf prijs. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden!
  Breedte  49 cm
  Diepte  64 cm
  Hoogte  84 cm
  Type Poot  Metaal 
 • Deze hippe zwarte tafellamp Lef is een bescheiden lamp helemaal van deze tijd. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden. Genoemde prijs is exclusief lichtbron.
  Materiaal  Metaal
  Lengte  26 cm
  Diepte 23,5 cm
   
 • Deze hippe vloerlamp Lap is cool en luxe. In hoogte en schuinte verstelbaar. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden. Genoemde prijs is exclusief lichtbronnen.
  Materiaal  Metaal
  Lengte  165 cm
  Diepte  66 cm
   
 • Deze hippe vloerlamp Lasso is bijzonder door de smoke glazen bollen, helemaal in op dit moment!  Glas is momenteel helemaal in. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Glas
  Lengte  154 cm
  Diameter  25 cm
   
 • Deze bruin glazen hanglamp Lucky is bijzonder door het glas met een effect alsof het lijkt dat deze nat is. Glas is momenteel helemaal in. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Glas
  Diameter  40 cm
   
 • Deze zwart hanglamp Expo heeft een ruimtelijk effect, door dat u er doorheen kunt kijken behoud uw ruimte. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Metaal
  Diameter  50 cm
   
 • Aanbieding!

  Expert (tafel en vloerlamp)

  459.90 430.00
  De lamp Expert is leverbaar als setje of los. Het is een vloer en tafellamp welke goed te combineren zijn. Glas is momenteel helemaal in! Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden. De tafellamp kost los; 199.95 De vloerlamp kost los; 259.95 ex. Lichtbronnen, apart bij te bestellen. Als u deze lampen als set afneemt dan krijgt u de bovengenoemde actieprijs!
  Materiaal  Metaal/Glas
  Diameter  33 cm
  Hoogte  70 & 115 cm
  Deze hanglamp is in verschillende maten te bestellen, informeer naar de mogelijkheden!
 • Deze zwart hanglamp Exotic is een lamp waarbij u een ruimtelijk effect mee hebt, door dat u er doorheen kunt kijken is het object niet te aanwezig of te groot. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Metaal
  Diameter  50 cm
  Deze hanglamp is in verschillende maten te bestellen, informeer naar de mogelijkheden!
 • Deze witte hanglamp Xeno heeft een warme goudkleurige binnenzijde. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Polyester
  Diameter  70 cm
   
 • Aanbieding!

  Xeno (hanglamp)

  198.00 120.00
  Deze zwarte hanglamp Xeno heeft een speciale laklaag waarop u kunt krijten. Deze hanglamp hangt in onze showroom en mag deze gaan verlaten. Een tweede bij bestellen is mogelijk! Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Polyester
  Diameter  50 cm
   
 • Aanbieding!

  Xun (hanglamp)

  79.95 49.00
  Deze groen/grijze hanglamp Xun hangt in onze showroom en mag deze gaan verlaten. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Metaal
  Lengte  130 cm
  Diameter  37 cm
  Hoogte  30 cm
  Type poot  Metaal
   
 • Casper

  544.95
  Salontafel Casper staat in onze showroom en is een geweldige aanvulling voor uw interieur. Wij hebben ook de bijpassende Clean bijzettafel. Helemaal voor uw Eric Kuster stijl interieur! Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Metaal/Glas
  Lengte  130 cm
  Diepte  70 cm
  Hoogte  40 cm
  Type poot  Metaal
   
 • Clean

  269.95
  Bijzettafel Clean staat in onze showroom en is een geweldige aanvulling voor uw interieur. Wij hebben ook de bijpassende salontafel. Helemaal voor uw Eric Kuster stijl interieur! Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Metaal/Glas
  Lengte  45 cm
  Diepte  45 cm
  Hoogte  50 cm
  Type poot  Metaal
   
 • Ceka

  214.95
  Bijzettafel Ceka staat in onze showroom en is een geweldige aanvulling voor uw interieur. Wij hebben van deze serie ook een salontafel, tv-meubel en eetkamertafel. Tegen meerprijs is het leveren van een geharde glasplaat ook mogelijk. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Teak 
  Lengte  41 cm
  Diepte  41 cm
  Hoogte  66 cm
  Type poot  Geen
   
 • Salontafel Conny staat in onze showroom en is een geweldige aanvulling voor uw interieur. Wij hebben van deze serie ook een bijzettafel, tv-meubel en eetkamertafel. Tegen meerprijs is het leveren van een geharde glasplaat ook mogelijk. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Teak 
  Lengte  120 cm
  Diepte  60 cm
  Hoogte  45 cm
  Type poot  Metaal
   
 • Congo

  189.95
  Bijzettafel Congo staat in onze showroom en is een geweldige aanvulling voor uw interieur. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Metaal/Glas 
  Diameter  50 cm
  Hoogte  73 cm
  Type poot  Metaal
   
 • Clark

  154.95
  Bijzettafel Clark staat in onze showroom en is een geweldige aanvulling voor uw interieur. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Metaal 
  Diameter  48 cm
  Hoogte  61 cm
  Type poot  Metaal
   
 • Cinny

  154.95
  Bijzettafel Cinny staat in onze showroom en is een geweldige aanvulling voor uw interieur. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Metaal 
  Diameter  58 cm
  Hoogte  49 cm
  Type poot  Metaal
   
 • Aanbieding!

  Nips

  1,069.50 400.00
  Salontafel Nips staat in onze showroom en mag deze gaan verlaten. Het boomstam tafelblad is massief eiken en robuust vormgegeven met lichte knoesten/scheuren. Dit blad is voorzien van een twee componenten lak, welke zeer sterk is. Het onderstel is rustiek blauwstaal metaal. Kom naar onze showroom voor deze mooie jongen.
  Materiaal  Eiken 
  Lengte  140 cm
  Diepte  80 cm
  Hoogte  40 cm
  Type poot  Metaal
  (maten zoals getoond op de afbeelding, maatwerk mogelijk!)
 • Kast (dressoir) Condor een uniek item voor uw woonkamer, een echte blikvanger. Het materiaal is grenen, rustiek vormgegeven. Het dressoir is voorzien van 4 deurtjes. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Grenen
  Lengte  220 cm
  Diepte  50 cm
  Hoogte  75 cm
  Type poot  Metaal
   
 • Kast (tv-meubel) Conny is ook leverbaar als eetkamertafel en salontafel. Het materiaal is drijfhout teak, rustiek vormgegeven. Het tv-meubel is voorzien van een deurtje aan weerszijden en twee vakken in het midden. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Teak 
  Lengte  180 cm
  Diepte  40 cm
  Hoogte  45 cm
  Type poot  Metaal
   
 • Ram

  1,099.95
  Kast (tv-meubel) Ram is verkrijgbaar in diverse afmetingen, dit is geheel maatwerk. Het blad is slank eiken, strak en minimalistisch vormgegeven. Dit blad is zwart en voorzien van een laklaag.  Het onderstel is slank mat zwart metaal. De genoemde prijs is een vanaf prijs. Dit tv-meubel is slechts een voorbeeld van de talloze mogelijkheden die wij kunnen laten maken voor u. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Eiken 
  Lengte  150 cm
  Diepte  40 cm
  Hoogte  46 cm
  Type poot  Metaal
  (maten zoals getoond op de afbeelding, maatwerk mogelijk)
 • Corry

  889.95
  Eetkamertafel Corry is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Het tafelblad is massief drijfhout teak, zeer uniek en rustiek vormgegeven. Dit blad is lichtbruin en voorzien van een oliebehandeling. Het leveren van een geharde glasplaat is mogelijk tegen meerprijs. Het onderstel is zwart metaal. De genoemde prijs is een vanaf prijs. Ook leverbaar als salon tafel en tv meubelkast, te zien in onze showroom. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Teak 
  Lengte  200 cm
  Diepte  100 cm
  Hoogte  76 cm
  Type poot  Metaal
  (maten zoals getoond op de afbeelding, diverse maten mogelijk; 180x90, 200x100 of 240x100 cm)
 • Nerdo (bartafel)

  1,124.95
  Snack bartafel (hoogte 92cm) Nerdo is verkrijgbaar in diverse afmetingen (maatwerk mogelijk) en met verschillende kleuren eiken blad. Het boomstam tafelblad is massief eiken met lichte knoesten/scheuren. Dit blad is lichtgrijs en voorzien van een twee componenten lak, welke zeer sterk is. Het onderstel is rustiek blauwstaal metaal. De genoemde prijs is een vanaf prijs. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Eiken 
  Lengte  180 cm
  Diepte  90 cm
  Hoogte  92 cm
  Type poot  Metaal
  (maten zoals getoond op de afbeelding, maatwerk mogelijk!)
 • Snack bartafel (hoogte 92 cm) Natura is verkrijgbaar in diverse afmetingen (maatwerk mogelijk) en met verschillende kleuren eiken blad. Het tafelblad is massief eiken met lichte knoesten/scheuren (ook glad mogelijk) met afgeronde hoeken voorzien van een hippe messing rand. Dit blad is donkerbruin en voorzien van een twee componenten lak, welke zeer sterk is. Het onderstel is zwart metaal. De genoemde prijs is een vanaf prijs. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Eiken
  Lengte  180 cm
  Diepte  90 cm
  Hoogte  92 cm
  Type poot  Metaal
  (maten zoals getoond op de afbeelding, maatwerk mogelijk!)
 • Nino

  1,559.95
  Eetkamertafel Nino is verkrijgbaar in diverse afmetingen (maatwerk mogelijk) en met verschillende kleuren eiken blad. Het tafelblad is massief eiken en strak en slank vormgegeven met lichte knoesten/scheuren. Dit blad is donkerbruin en voorzien van een twee componenten lak, welke zeer sterk is. Het onderstel is zwart metaal. De genoemde prijs is een vanaf prijs. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden.
  Materiaal  Eiken 
  Lengte  220 cm
  Diepte  100 cm
  Hoogte  76 cm
  Type poot  Metaal
  (maten zoals getoond op de afbeelding, maatwerk mogelijk!)
 • Aanbieding!

  Robin

  1,679.00 890.00
  Deze bank Robin staat in onze showroom en mag deze verlaten. Dit model heeft zwart beuken poten. Kom naar onze showroom en grijp deze kans!
  Breedte 200 cm
  Diepte 104 cm
  Hoogte 78 cm
  Zithoogte - cm
  Type Poot Hout
  (maten zoals getoond op afbeelding, dit betreft de 2,5 zits uitvoering)
 • Napkin

  899.95
  De bank Napkin is verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en maten/opstellingen. Dit model heeft mat zwart metalen poten (eventueel ook leverbaar in chroom). De genoemde prijs is een vanaf prijs. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden!
  Breedte 210 cm
  Diepte 95 cm
  Hoogte 90 cm
  Zithoogte 45 cm
  Type Poot metaal
  (maten zoals getoond op afbeelding, dit betreft de 2,5 zits uitvoering)
 • Aanbieding!

  Novus

  289.95 110.00
  Deze eetkamerstoel Novus is in de SALE, de afgebeelde eetkamerstoel staan als een set van zes in onze showroom en deze mogen vertrekken! De genoemde prijs is per stuk. Grijp uw kans!
  Breedte 51 cm
  Diepte 75 cm
  Hoogte 102 cm
  Zithoogte 51 cm
  Type Poot Wielen
 • Aanbieding!

  Nestor

  315.95 189.00
  Deze eetkamerstoel Nestor is in de SALE, de afgebeelde eetkamerstoel staan als een set van 4 in onze showroom en deze mogen vertrekken! Wij hebben er ook nog een mooie bij passende licht grijs eiken tafel bij met dezelfde kleur poten. De genoemde prijs is per stuk. Grijp uw kans! Mocht u eetkamerstoel Nestor nieuw willen bestellen is deze verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. Daarnaast is er keuze tussen verschillende kleuren metalen poten.
  Breedte 55 cm
  Diepte 58 cm
  Hoogte 81 cm
  Zithoogte 50 cm
  Type Poot Metaal
 • Nux

  199.95
  De eetkamerstoel Nux is verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. Bij dit model zijn diverse kleuren houten poten mogelijk. Dit model heeft een zusje met armleuningen. De genoemde prijs is een vanaf prijs. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden!
  Breedte 47 cm
  Diepte 56 cm
  Hoogte 85 cm
  Zithoogte 50 cm
  Type Poot Hout
 • Nif

  229.95
  De eetkamerstoel Nif is verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. Dus geen zorgen als dit stofje te uitgesproken is voor u! Bij dit model zijn diverse kleuren houten poten en armen mogelijk. Dit model heeft een zusje zonder armleuningen. De genoemde prijs is een vanaf prijs. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden!
  Breedte 63 cm
  Diepte 56 cm
  Hoogte 85 cm
  Zithoogte 50 cm
  Type Poot Hout
 • Nicos

  309.95
  De eetkamerstoel Nicos is verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. Bij dit model zijn diverse kleuren houten poten mogelijk. Dit model heeft een zusje zonder uitsparing in de rug. De genoemde prijs is een vanaf prijs. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden!
  Breedte 56 cm
  Diepte 60 cm
  Hoogte 86 cm
  Zithoogte 49 cm
  Type Poot Hout
 • Nova

  319.95
  De eetkamerstoel Nova is verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. Bij dit model zijn diverse kleuren houten poten mogelijk. Dit model heeft een zusje zonder armleuningen, leuk om een set mee te combineren! De genoemde prijs is een vanaf prijs. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden!
  Breedte 59 cm
  Diepte 67 cm
  Hoogte 90 cm
  Zithoogte 51 cm
  Type Poot Hout
 • Nivar

  343.95
  De eetkamerstoel Nivar is verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. Bij dit model zijn diverse kleuren metalen poten mogelijk. Dit model heeft een zusje zonder armleuningen of een broertje met wieltjes onder de poten! De genoemde prijs is een vanaf prijs. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden!
  Breedte 62 cm
  Diepte 61 cm
  Hoogte 87 cm
  Zithoogte 52 cm
  Type Poot Metaal
 • Nora+

  287.95
  De eetkamerstoel Nora+ is verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. Bij dit model zijn diverse kleuren houten poten mogelijk. Dit model heeft een zusje (Nora) zonder armleuningen, leuk om een set mee te combineren! De genoemde prijs is een vanaf prijs. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden!
  Breedte 62 cm
  Diepte 66 cm
  Hoogte 88 cm
  Zithoogte 49 cm
  Type Poot Hout
 • Nora

  208.95
  De eetkamerstoel Nora is verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. Bij dit model zijn diverse kleuren houten poten mogelijk. Dit model heeft een zusje (Nora+) met armleuningen, leuk om een set mee te combineren! De genoemde prijs is een vanaf prijs. Kom naar onze showroom voor advies en bekijk de mogelijkheden!
  Breedte 52 cm
  Diepte 67 cm
  Hoogte 88 cm
  Zithoogte 49 cm
  Type Poot Hout
 • Aanbieding!

  Newton

  286.00 110.00
  Deze eetkamerstoel Newton is in de SALE, de afgebeelde eetkamerstoel staat in onze showroom als een set van 6 stuks en deze mogen vertrekken! De getoonde prijs is per stuk! Grijp uw kans!
  Breedte 59 cm
  Diepte 66 cm
  Hoogte 89 cm
  Zithoogte 48 cm
  Type Poot Hout

JOSI Interieur

JOSI Interieur is een jong en ambitieus bedrijf. Wij willen graag meer bieden dan alleen een verkoop van een meubelstuk. Wij denken met plezier en met vol enthousiasme met u mee. Wij hebben fysiek een echte winkel waar u onze meubelen kunt zien, voelen en ervaren.

Contactgegevens

Antoni van Leeuwenhoekstraat 2 inpandig bij Jordens Kunststoffen

Phone: 078-6196030

Web: Informatie kunt u ook vinden op onze website